Despre & Servicii

Desi suntem o firma relativ tanara am reusit sa ne impunem pe piata prin calitatea serviciilor oferite, pretul scazut si profesionalismul de care dam dovada mereu.

Pentru piesele de schimb si pentru reparatiile efecutate in cadrul service-ului Premium Truck Service, clientii nostri vor beneficia de garantie conform legislatiei in vigoare, noi fiind o firma autorizata de Ministerul Transporturilor si Registrul Auto Roman sa efectueze operatiuni de service-auto.

Pentru parcurile auto importante, avem disponibilitatea de a lucra sambata, si noaptea. Seriozitatea de care dam dovada, profesionalismul si calitatea service-ului oferit sunt principiile dupa care firma noastra se ghideaza si reuseste sa isi multumeasca clientii, oferindu-le un service de calitate.

In executarea serviciior oferite, firma noastra da dovada de promptitudine si serioziate, oferind un service de cea mai buna caliate.

Serviciile pe care Premium Truck Service vi le ofera sunt serviciile de intretinere si reparatii:

– semiremorci (sistem rulare, ABS, electric);
– camioane (IVECO, MAN, Mercedes);
– instalatii de climatizre;
– incalzitoare suplimentare;

In ceea ce priveste piesele, acestea sunt fie piese de origine importate de la furnizori italieni, fie piese de producator. In depozitul nostru se gasesc in permanenta piese de schimb ce tin de sistemul de rulare si franare: tamburi, discuri de franare, butuci, rulmenti, saboti, etrieri, placute de franare, axe cu came, lacate de franare, camere de franare, roti polare etc; de sistemul de suspensie: arcuri, perne de aer, amortizoare etc; sistemul electric: cabluri, becuri, faruri, lampi de gabarit, proiectoare, etc.

Click mai jos pentru a vizualiza Autorizatia Tehnica Premium Truck Service